Prefetch

0

Właśnie skończyłem móje najnowsze dzieło, jak ktoś ma WinXP to niech zerknie:
http://www.strefaxp.republika.pl/Prefetch_V2.zip

0

Jak piszesz post na forum to dodawaj go z tematem ...

Pozdrawiam, {browar}
[Bodzio]--..::.[ Retry, Reebot, Reinstal ... ].::..

0

uppssssss, sorki

0

A mozesz mi powiedziec dlaczego ten program nie dziala :-) Po uruchomieniu pokazuje sie ShowMessage('Not Found'); :-)--pozdrawiam PEDROS {hello}

Delphi 6 Personal.

0

czemu nie zamieszczacje tych progzow na mojej stronie ?
Przeciez tam jest ulatwione bo jest skrypt ocenia :-)

www.wi-download.qs.pl/prog4us/cert/
to jest doklany link

ale radze wchodzic przez strone glowna www.wi-download.qs.pl-------------------------------------------------------
Delphi 6, Macromedia Flash, (Grafika)
www.wi-download.qs.pl

Pozdrowienia!!!

0

szkoda tylko ze strona jest mocno niekompletna i tak zadko odwiedzana... Jesli masz ochote to podeslij mi banerek to wstawie na swoja stronke...

0

Not found wywala jak nie znajdzie pliku z lokalizacją, ma byc tak:
plik prefetch.exe i w tym samym katalogu katalog "etc" a w nim pliki "lang.ini", prefetch.ini i reszta, jak
rozpakujesz to powinno byc ok, no i podstawa działa tylko w WindowsieXP

0

moge sie wymiec :)

Jak zrobie banner to ci go wysle :D-------------------------------------------------------
Delphi 6, Macromedia Flash, (Grafika)
www.wi-download.qs.pl

Pozdrowienia!!!

0

prymitive napisał:
&gtrozpakujesz to powinno byc ok, no i podstawa działa tylko w WindowsieXP

Rozpakowuje sie ok ale nadal wywala NotFound :-) Moze dlatego ze mam win2k :-)--pozdrawiam PEDROS {hello}

Delphi 6 Personal.

0

Jak już wspominałem to jest narzędzie do XP i działa tylko w XP

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1