Symulacja u?żytkownika:)

0

Czy można stworzyć program który symulowałby pracę użytkownika?
Chodzi mi że ruszałby muszką, pisał tekst(określony przez programistę) itp.
Ważne by było, żeby żaden inny program nie wykrył tego...
Podajcie jakieś pomysły help!!!------------------------------------------------------------------------
Uwielbiam programować

W razie problemu, ksišżka pomoże

0

symulacja uzytkownika? :) cool pomysl
tylko pytanko - po co?

0

Po to, że chcę zrobić program do oszukiwania cashsurfers, spedii(są to firmy które płacą za siedzenie przed kompem on'line i oglądanie reklam. No a jak odejdziesz kasa nie jest naliczana, a z takim programem to zostawiasz kompa włączonego na noc i cały czas kasa leci!!!
Tylko gdy te firmy wykryją, że się oszukuje to wylatujesz z firmy...------------------------------------------------------------------------
Uwielbiam programować

W razie problemu, ksišżka pomoże

0

INI napisał:
tylko pytanko - po co?

Pewnie jego szef zainstalował oprogramowanie, sprawdzające czy pracownik coś robi na komputerze :P

{ I tak byłem blisko }

--
Vogel [Delphi 6 PE]

Life is just a dream, you know...
[Cowboy Bebop]

0

Vogel nie martw się mam dopiero 13 lat... nie pracuję :D ------------------------------------------------------------------------
Uwielbiam programować

W razie problemu, ksišżka pomoże

0

Kilka rzeczy:

  1. Naucz się, że lepiej jest najpierw poszukać samemu odpowiedzi na pytanie, które się zada.
  2. Jest od zatrzęsienia takich programów w internecie, sam nawet napisałem taki :)
  3. Ciężko jest ich oszukać, żeby się nie skapowali, co nie znaczy, że się nie da. Wiele osób powyrzucali
    4)W systemach piramidkowych niewiele zarobisz na sobie, musisz mieć dużo osób pod sobą i to jest podstawa.--
0

Dobra lamer :-) wiem o tym.
Ale w cashsurfers dostajesz za godzinę 0,25$ a można dziennie tylko 4 godziny ale ja tego nie mam czasu "wysiedzieć". Jak mnie wyrzucą to trudno... Ale jak by zrobić program co symuluje i nie można wykryć to jak mają mnie wyrzucić??? ------------------------------------------------------------------------
Uwielbiam programować

W razie problemu, ksišżka pomoże

0

w Delphi przesunięcie kursora myszy i kliknięcie:

Var
Punkt : TPoint ;
i,j : Integer ;
begin
For I := 1 to 74 Do
Begin
For j := 1 to 2000 Do
GetCursorPos(Punkt);
punkt.y:=punkt.y+1 ;
SetCursorPos(punkt.x,punkt.y);
End ;
mouse_event(MOUSEEVENTF_ABSOLUTE or MOUSEEVENTF_LEFTDOWN,120, 45, 0, 0);
Application.ProcessMessages ;
For I := 1 to 50 Do
Begin
For j := 1 to 2000 Do
GetCursorPos(Punkt);
punkt.y:=punkt.y-1 ;
SetCursorPos(punkt.x,punkt.y);
Application.ProcessMessages ;
End ;
mouse_event(MOUSEEVENTF_ABSOLUTE or MOUSEEVENTF_LEFTUP,120, 45, 0, 0);
end;

0

Ale czy na pewno żaden inny program nie będzie mógł tego wykryć? hmm... ------------------------------------------------------------------------
Uwielbiam programować

W razie problemu, ksišżka pomoże

0

Wiktor napisał:
Ale czy na pewno żaden inny program nie będzie mógł tego wykryć? hmm...

Nie masz takiej pewności nigdy (chyba, że twój program to system operacyjny - i to nie koniecznie)--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

Apel: Piszcie w tematach o jaki język programowania chodzi np. : [Delphi], [C++], itp.

0

Wiktor napisał:
Ale czy na pewno żaden inny program nie będzie mógł tego wykryć? hmm...

Z tego co kiedyś czytałem to wykryją i to dość szybko, bo spedia analizuje międzyinnymi jakie strony są otwierane, w jakiej kolejności, ile czasu na nich jesteś (to wszystko da się akurat oszukać wybierając wszysto losowo), gorzej z tym że chyba analizuje też ruchy myszką i je zapisuje porównuje itp. Nie zdziwiłbym się też jakby sprawdzał jakie programy są otwarte....--

0

Wiktor napisał:
Dobra lamer :-) wiem o tym.
&gtAle w cashsurfers dostajesz za godzinę 0,25$ a można dziennie tylko 4 godziny

=4 zl dziennie? Moze zamiast marnowac energie na pisanie programu dzieki ktoremu bedziesz zarabial 4 zl na dobe przez te dwa tygodnie czy miesiac zanim Cie zlapia, skup sie na czyms bardziej dochodowym...--Pawel {Delphi 6 Personal}

Po pierwsze: naciśnij F1

0

jak sie ma 13 lat to te 4 zł i oszukanie spedii to odpowiednio kupa gotówki ( prawie 2 piwa albo wino :P) a to drugie niesamowity wyczyn chaakerski (qmple już go nie będą bic, bo taki chakier mógłby im sie do lodówki włamać ) :D :D :D :D --Spin
Delphi - Lets make Windows better....

0

Tak ci się zdaje...
Ale pomyśl 4 * 30 dni = 120 zł A taki VB kosztuje coś koło 400. W moim przypadku rodzice wątpie żeby chcieli wydać na "jakiś tam durny programik" 400 zł. Nawet jak mają kase jest b. duży kłopot żeby kupili mi coś do komp... 1 udało mi się wynegojować nagrywarkę za 480 ale to były boje niemal na śmierć i zycie :[
No, a cashsurfers płacą za bycie on'line i coś robienie, nie trzeba przeglądać stron www. A co do np. wpisywania do Memo to jak? Da się jakoś zrobić żeby nie wykryto?
A co do moich kolegów... jestem najsilniejszy w kalsie :-) ------------------------------------------------------------------------
Uwielbiam programować

W razie problemu, ksišżka pomoże

0

Jeżeli się używa keybd_event i mouse_event to chyba się nieda tego wykryć. Ale po spedii wszystkiego
można się spodziewać.
--Szymek :)

0

Lamer, a ty jak w swoim programie zrobiłeś?------------------------------------------------------------------------
Uwielbiam programować

W razie problemu, ksišżka pomoże

0

jesli to zrobisz na zasadzie:

while 4godziny do
begin
przesuń w dół o 30
klik
w górę 30
klik
end;

to masz 100% pewności że wykryją.

0

Wiktor napisał:
Tak ci się zdaje...
Ale pomyśl 4 * 30 dni = 120 zł A taki VB kosztuje coś koło 400. W moim przypadku rodzice wątpie żeby chcieli wydać na "jakiś tam durny programik" 400 zł. Nawet jak mają kase jest b. duży kłopot żeby kupili mi coś do komp... 1 udało mi się wynegojować nagrywarkę za 480 ale to były boje niemal na śmierć i zycie :[
&gtNo, a cashsurfers płacą za bycie on'line i coś robienie, nie trzeba przeglądać stron www. A co do np. wpisywania do Memo to jak? Da się jakoś zrobić żeby nie wykryto?

A cokolwiek już tam zarobiłeś? Nie? To ja ci powiem jak to z tym jest (kiedyś też się w to bawiłem. Chyba nawet gdzieś na dysku mam ten paseczek reklam).
Jeżeli nie masz żadnych ludzi pod sobą to możesz maksymalnie mieć ok 150 000 pkt miesięcznie. Oto kwota jaką płacono o lipcu z jeden punkt:
0.0000011850097569259598
Jeżeli pomnożysz to przez te 150 000 to otrzymasz około 20 centów. Żeczywiście ogromny zysk jak na miesiąc :) W takim tempie to te 400 zł możesz mieć już po 500 miesiącach :D --Jest jeszcze jeden błąd ... :)

Apel: Piszcie w tematach o jaki język programowania chodzi np. : [Delphi], [C++], itp.

0

Wiktor napisał:
Lamer, a ty jak w swoim programie zrobiłeś?

Ja napisałem program do cashfiesta, a to się troche różni od spedii. W cashfiesta nie musisz serfować tylko musisz najeżdżać na banner i klikać w biegającego ludka (to jest dopiero zabawa :) ). Do spedii moim zdaniem jest o niebo trudniej napisać taki program żeby Cie nie złapali...--

0

Mi nie chodzi o spedie tylko o cashsurfers.

Uwielbiam programować

W razie problemu, ksišżka pomoże

0

Musze się przyznać że w cashserfers się nigdy nie bawiłem, więc nie mam pojęcia czy da się napisać taki program. Ja się bawiłem tylko w spedie i cashfiesta.--

0

Dryobates:
masz calkowita racje ! Nie oplaca sie w takie cos bawic !
Tyle klikania i dupa.

A jak sprawdzaja jakie progxy uruchamiasz to zeby ih nabrac wlaczaj co 1min WORDA wpisz cos i zamknij :)--||===

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1