Wysyłanie plików...

0

Ej no ja rozumiem ze zamieszczone jest to juz w artykule o Gniazkach (wysyłanie plików) ale tam cos jest nie tak (albo to ja robie to zle :) no wiec jak juz to wszystko napisalem i moim zdaniem popranie to .... h**** sto a jak sciagnalem ten FileSend to on mimo wszystko wysyla mi tyle czesci ze nie mogie. Umie to kots zrobic czy nie? Mile widziany kod źródełkowy... ;]

0

ZwoRek napisał:
Ej no ja rozumiem ze zamieszczone jest to juz w artykule o Gniazkach (wysyłanie plików) ale tam cos jest nie tak (albo to ja robie to zle :) no wiec jak juz to wszystko napisalem i moim zdaniem popranie to .... h**** sto a jak sciagnalem ten FileSend to on mimo wszystko wysyla mi tyle czesci ze nie mogie. Umie to kots zrobic czy nie? Mile widziany kod źródełkowy... ;]

jak chcesz to ci mogę podesłać żródło mojego trojana co ma opcjie tylko do
przesyłania i wysyłania plików, podaj maila.
(tyle że on jest srasznie popaprany sam już nie wiem o co w nim chodzi)--__________________________________
Pozdrawiam...
piechnat

0

Jeśli można to ja też prosiłbym o wysłanie mi na maila tego trojana.
Też się interesuję przesyłaniem plików przez gniazdka i to trochę chodzi tak nijak.
Z góry dziękuję

[email protected]

{hello}

0

No ok chce go ;] ale wiesh co wyslij dla bezpieczenstwa same zroodla a nie exeki. Ja sobie poczytam heheh ;]. (też właśnie po to mi te wysyłanie plików bo ja nie moge w moim trojanie tego robić bo nie umiem ;]). I od razu mam pytanie jeśli w tym twoim masz wysyłanie SCREEN'ów to jak to robisz? Najpierw zapisujesz screena do pliku oi wysyłasz czy w inny sposób ?

0

ZwoRek napisał:
No ok chce go ;] ale wiesh co wyslij dla bezpieczenstwa same zroodla a nie exeki. Ja sobie poczytam heheh ;]. (też właśnie po to mi te wysyłanie plików bo ja nie moge w moim trojanie tego robić bo nie umiem ;]).

no jaha może na adres [email protected]

I od razu mam pytanie jeśli w tym twoim masz wysyłanie SCREEN'ów to jak to robisz? Najpierw zapisujesz screena do pliku oi wysyłasz czy w inny sposób ?

nie mam :(

--__________________________________
Pozdrawiam...
piechnat

0

piechnat napisał:
&gtno jaha może na adres [email protected]

niestety to nie ten adres
a poza tym mozna zawsze sciagnac zrodla prosiaka :)--||===

0

przesyłanie przez gniazdka?? ok..
wg mnie wygodniej przesylac pliki przez INDY...
a co do screnów..
najpierw polecam zapisac (np w WIN/TMP a potem wysylac..lub zmienic screen w STREAM i wyslac..)[email protected]
POZDRAWIAM
DELPHI RULEZ
NIECH MOCz BĘDZIE Z WAMI
:-))

0

Lofix napisał:
przesyłanie przez gniazdka?? ok..
&gtwg mnie wygodniej przesylac pliki przez INDY...

to podaj mi prosze komponenty INDY co działają następująco:

  1. Client łączy się z Serverem
  2. Server wysyła plik Clientowi

będę szczęśliwy :-) --__________________________________
Pozdrawiam...
piechnat

0

O k**** znowu hehehe ;] Zapominam tego maila bo i tu "trza" go podać no to wiesh hujoza mnie bierze z tym forum ;] Dobra adres to : [email protected] ślij ;]

0

piechnat napisał:
Lofix napisał:
&gtprzesyłanie przez gniazdka?? ok..
&gt&gtwg mnie wygodniej przesylac pliki przez INDY...
&gt
&gtto podaj mi prosze komponenty INDY co działają następująco:
&gt1. Client łączy się z Serverem
&gt2. Server wysyła plik Clientowi

NMStrm i NMStrmServ z zakładki FastNet
:-)
jestem gotów Ci nawet wysłać przykład tego... ;-)

[email protected]
POZDRAWIAM
DELPHI RULEZ
NIECH MOCz BĘDZIE Z WAMI
:-))

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1