[SMS MASTA] Oceńcie :)

0

Grafe znalezlem gdzies w moich bmpkach wiec na pewno nie jest mojej produkcji ale cały kod jest mojej :)

Pozdrawiam

DOWNLOAD: http://dp-exe.w.interia.pl/sms_masta.zip--[ Delphi... i wszystko jasne ]

0

Programik mi sie podoba ale przydalo by sie aby przesiadywal w trayu :-) I jeszcze jedno jak zrobiles te przefantastyczne wyciecia formy :-)--pozdrawiam PEDROS {hello}

Encyklopedia was potrzebuje:
www.4programmers.net/delphi/help.php

Delphi 6 Personal.

0

Pedros napisał:
Programik mi sie podoba ale przydalo by sie aby przesiadywal w trayu :-) I jeszcze jedno jak zrobiles te przefantastyczne wyciecia formy :-)
&gt

Jesli masz FULL wersje Delphi6 Enterprise na 2CD jest taki zbior komponentow dxfFormShaper czy jakos tak :))

Dzięki za pierwsza ocene.{brawo}

Pozdrawiam! --[ Delphi... i wszystko jasne ]

0

mi tesh sie podoba :D Choc pomysł lekko oklepany, ale ogólnie rzezc ujmujac 7/10 u mnie możesh dostać

--
Spin
Delphi - Lets make Windows better....

0

TheChoseN napisał:
Grafe znalezlem gdzies w moich bmpkach wiec na pewno nie jest mojej produkcji ale cały kod jest mojej :)
&gt

Moze przyda sie mala sonda na temat mojego programiku:

--[ Delphi... i wszystko jasne ]

0

Pomysł typowy ,ale realizacja zapowiada się nieźle. Fakt ,powinien być w Tray'u. Raeasumując dałbym
7/10 za projekt. Jeśli chodzi o realizację pojawiło mi się parę zacięć . Czy przesłać wyniki testowania
(mogę jako wiadomości osobiste)?
--Pzdr.
W.

0

gavi napisał:
Pomysł typowy ,ale realizacja zapowiada się nieźle. Fakt ,powinien być w Tray'u. Raeasumując dałbym
&gt7/10 za projekt. Jeśli chodzi o realizację pojawiło mi się parę zacięć . Czy przesłać wyniki testowania
&gt(mogę jako wiadomości osobiste)?

Walcie wszelkie uwagi na maila [email protected] z tematem "SMS MASTA - FORUM"--[ Delphi... i wszystko jasne ]

0

Pojawil sie pierwszy patch :)

pod adresem: http://dp-exe.w.interia.pl/sms_masta_upgrade1.zip
po prostu zastapcie stary plik EXE.

Poprawki to:
Podwojne klikniecie i zamykanie sie okna ksiazki adresowej jak i profili po wstawieniu.
Chowanie programu do Tray'a! Kliknij RMB na belce i wcisnij "Schowaj do Tray'a..."
Pare bugoof... thx to all za bug listy a szczegolnie dla gavi-ego za mega bug liste :)
I dzieki za propozycje dotyczace Traya :)

JEDEN BUG JESZCZE NIE ZoSTAL NAPRAWIONY A MIANOWICIE WYSYLANIE DO ERY :( ale w tym tygodniu to sie zmieni :)

--[ Delphi... i wszystko jasne ]

0

Nie dziala u mnie bo mam net przez serwer PROXY :(, ale przy porazce pokazuje 2 razy komunikat 'SMS NIEWYSLANY!'

Swietna graficzka! {hello}

0

Pedros napisał:
Programik mi sie podoba ale przydalo by sie aby przesiadywal w trayu :-) I jeszcze jedno jak zrobiles te przefantastyczne wyciecia formy :-)

Poczytaj o regionach w SDK (WindowsSetRgn czy jakoś tam).--Vogel [Delphi 6 PE]

Life is just a dream, you know...
[Cowboy Bebop]

0

Wypowiem sie o tym programie : SUPER GRAFA :)--Delphi 5
[ www.dchcorp.host.sk] - niestety w budowie :((
Pozdrawiam

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1