Korektor dżwięku

0

Czy ma ktoś może pomysł (jeśli w ogóle się da) na zrobienie equalizera w mediaplayerze?---------------------------
Delphi 6

Pozdrówka

0

W watku Częstotliwość, barwy, itp. dzwięków
www.4programmers.net/forum/index.php?action=show&id=2323

Sheitar poleca pewien pakiet do obslugi dzwieku, ktory, o ile mnie sie nie myle, zawiera korektor parametryczny.--Pawel

Delphi6

0

pq w dniu 4.4.2002 18:57 napisal:
W watku Częstotliwość, barwy, itp. dzwięków
&gtwww.4programmers.net/forum/index.php?action=show&id=2323
&gtSheitar poleca pewien pakiet do obslugi dzwieku, ktory, o ile mnie sie nie myle, zawiera korektor parametryczny.

Chodzi o bass?---------------------------
Delphi 6

Pozdrówka

0

Tak, zapomnialem napisac, ze to Bass :)))))--Pawel

Delphi6

0

pq w dniu 4.4.2002 22:0 napisal:
Tak, zapomnialem napisac, ze to Bass :)))))

Nie szkodzi, i tak nie udało mi się nic z tym zrobić. Pokręcone to jakieś, a szkoda, bo ma fajne efekty :(---------------------------
Delphi 6

Pozdrówka

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0