Piwo przy programowaniu

0

Ile piwa musi się przelać, żeby powstał dobry program?
Ja jestem początkującym bardzo i chce się troszeczkę wtajemniczyć.
Dlatego proszę o odpowiedź.
Pzdrawiam kompy wszystkich programersów.

0

beczka dziennie powinna wystarczyc

0

nie ma to jak strzelic sobie Piasta przed praca, co??? :))))--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

0

osobiscie polecam łomża export
tak z 3 sztuki minimum
---= pozdrawiam Oskar =-

0

a ja wole trzy metry pomidoru...----

The best of lamers:)
-pB_No-

0

...przed pracą trochę, w trakcie duuużo i na koniec jeszcze kilka...
wtedy wyjdzie super program.--Delphi 6
Pozdrawiam All

0

Wole tyskie mocne :) lepsze od piastów a w ogóle w moim mieście wytwarzają tyskie :) bo w Tychach :)

hehe - jeszcze nigdy niez dażyło mi się wypić podczas robienia programu :)

Znam kolege który już po 1 piwie - jest najeb@nY

0

Najlepiej jest wtedy kiedy się już urwie film co prawda na następny dzień nie pamiętam jak zrobiłem dany program ale co z tego jak i tak jest on dopracowany do perfekcji PIJCIE WIECEJ PIWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

Nie pijcie piwa przy programowaniu, bo Windows został zrobiony po pijaku
i widzicie jaka masakra!

0

Na moje oko Windowsa zrobiono co najmniej przy skrzynce vódki :)--Delphi 6
Pozdrawiam All

0

Nie pijcie za duzo, bo zle powciskacie klawisze i beda problemy z kompilacja!!!
:-))))))))
Żywiec the best!
[to nie reklama! to fakt :-)]--Wirek
e-mail : [email protected];
[email protected].
Napisz!

0

Odpowiem krótko, ale fachowo:

// *********************************************************************************************
var
Napis: String;

Begin
if PiwoWypite = 0 Then Napis := ‘ Szkoda włączać komputer ‘;
if PiwoWypite = 1 Then Napis := ‘ Zaczynam pisać ‘;
if PiwoWypite = 2 Then Napis := ‘ Skończyłem pisanie ‘;
if PiwoWypite = 3 Then Napis := ‘ Brak skupienia, nie warto pisać ‘;
if PiwoWypite = 4 Then Napis := ‘ Na tym etapie można tylko GRAĆ ‘;
if PiwoWypite = 5 Then Napis := ‘ Nie włączać komputera – widać dwa monitory‘;
end.
// ********************************************************************************************

Pozdrowienia dla całego FORUM !!!--Marco_99

0

To było niezłe hehehe:)))))))))))))))))))))--Rafalrs

0

Marco_99 napisał:
Odpowiem krótko, ale fachowo:
&gt
&gt// *********************************************************************************************
&gtvar
&gtNapis: String;
&gt
&gtBegin
&gtif PiwoWypite = 0 Then Napis := ‘ Szkoda włączać komputer ‘;
&gtif PiwoWypite = 1 Then Napis := ‘ Zaczynam pisać ‘;
&gtif PiwoWypite = 2 Then Napis := ‘ Skończyłem pisanie ‘;
&gtif PiwoWypite = 3 Then Napis := ‘ Brak skupienia, nie warto pisać ‘;
&gtif PiwoWypite = 4 Then Napis := ‘ Na tym etapie można tylko GRAĆ ‘;
&gtif PiwoWypite = 5 Then Napis := ‘ Nie włączać komputera – widać dwa monitory‘;
&gtend.
&gt// ********************************************************************************************
&gt
&gtPozdrowienia dla całego FORUM !!!
&gt
&gt--
lepiej z case

var
Napis: String;

Begin
case PiwoWypite of
0:Napis := ‘ Szkoda włączać komputer ‘;
1:Napis := ‘ Zaczynam pisać ‘;
2:Napis := ‘ Skończyłem pisanie ‘;
3:Napis := ‘ Brak skupienia, nie warto pisać ‘;
4:Napis := ‘ Na tym etapie można tylko GRAĆ ‘;
5:Napis := ‘ Nie włączać komputera – widać dwa monitory‘;
else
Napis:=‘ Komputer sprzedany na piwo:-)‘;
end.

&gtMarco_99

0

To jest naprawdę niezłe :D !!!--Pozdrowienia dla całego FORUM !!!

Marco_99

0

Bill musiał się moocno upić przy robieniu Win 1.0 :P --Darth Vader

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1