[delphi vs viasual 6]...wyniki testów?!..

0

cześć ludzie..wszyscy twierdzicie że gry napisane w visualu 6 są szybsze od tych napisanych w delphi. Jednak z tego co czytałem to nie prawda..gry napisane w delphi są 20 % szybsze od tych które zostały napisane w delphi.. mam na kompie ten kurs i wyniki testu więc jeżeli chcieli byście to zobaczyć to napiszcie do mnie [email protected] ktoś ma jeszcze coś do powiedzenia ?:D :D {brawo}

0

początkujący napisał:
..gry napisane w delphi są 20 % szybsze od tych które zostały napisane w delphi..

Ja chyba czegos nie rozumiem :-) --pozdrawiam PEDROS {hello}

Szukasz pomocy - najszybsza na ircu
#4programmers.net

Masz cos ciekawego. Napisz gotowca:
http://www.4programmers.net/delphi/gotowce/index.php?action=create

Delphi 6 Personal.

0

heh czego nie rozumiesz ?

0

Jak gry napisane w delphi moge byc szybsze od tych co zostaly napisane w delphi :-) Nie powinny dzialac jednakowo :-)

--
pozdrawiam PEDROS {hello}

Szukasz pomocy - najszybsza na ircu
#4programmers.net

Masz cos ciekawego. Napisz gotowca:
http://www.4programmers.net/delphi/gotowce/index.php?action=create

Delphi 6 Personal.

0

kurde:D chodziło mi o visuala że.. gry stwrzone w delphi są 20 % szybsze od tych stworzonych w visualu:D

Pedros jak szukałeś darmowego kompilatora to mam dev c++ czy coś takiego

0

ale w delphi nie stworzysz tak [email protected]
POZDRAWIAM
DELPHI RULEZ
Teraz jeszcze i C++

0

ale każdy twierdzi że gry w c++ są o wiele szybsze...

0

Ja naprawdę nie kumam tych sporów, :D
przecieŻ i tak liczy się umiejętność programisty,
może by tak spróbować popatrzeć na programowanie jak na sztukę...
Liczy się to co artysta ma do przekazania a nie jak to zrobi.

A wszyscy ci którzy próbują wywyższyć swój ulubiony język
są chyba jacyś niespełnieni w tym co robią :)--__________________________________
Pozdrawiam...
piechnat

0

namaluj arcydzielo pastelami, potem namaluj na identycznym poziomie olejna i zobacz co sie lepiej sprzeda :]--- - -
Roszi

0

piechnat napisał:
Ja naprawdę nie kumam tych sporów, :D

Ja też i już nie to nudzi/denerwuje.
Dajcie se wszyscy wreszcie spokój.
Ciekawe kto z was umie programować
w obu językach na tyle żeby móc kompetentnie
wypowiedać się na temat wyższości jednego nad
drugim. A walka na cudze argumenty jest chyba głupia.

Poza tym raczej nikt ( włącznie ze mną ) nie będzie robił
super gier 3D więc wybór języka nie ma raczej wiekszego
znaczenia.

--
"Wniosek to punkt, w którym nie masz już siły dalej myśleć"

----- MCkawa -----
Delphi 6 / C / C++

0

Roszi napisał:
namaluj arcydzielo pastelami, potem namaluj na identycznym poziomie olejna i zobacz co sie lepiej sprzeda :]

Równie dobrze można by powiedzieć:
Skomponuj skomplikowaną cztero-głosową potrójną fugę, opartą na temacie
ze swojego nazwiska, a potem skomponuj homofonicznego DiscoPolowego gniota z trzema funkcjami, melodią opartą na szlagierach weselnych i zobacz co się lepiej sprzeda :)--__________________________________
Pozdrawiam...
piechnat

0

MCkawa napisał:

&gtJa też i już nie to nudzi/denerwuje.
&gtDajcie se wszyscy wreszcie spokój.
&gtCiekawe kto z was umie programować
&gtw obu językach na tyle żeby móc kompetentnie
&gtwypowiedać się na temat wyższości jednego nad
&gtdrugim. A walka na cudze argumenty jest chyba głupia.
&gt
&gtPoza tym raczej nikt ( włącznie ze mną ) nie będzie robił
&gtsuper gier 3D więc wybór języka nie ma raczej wiekszego
&gtznaczenia.
&gt

Hehe, popieram cie tutaj :). To prawda nikt tutaj nie jest ekspertem w tych obu jezykach (przynajmniej jeszcze tutaj na tym forum takiego nie widzialem co by mowil ze niem jest :D ).

A po co Ci to ze jeden szybszy a drugi wolny. No i tak nie sprzedasz tej gry. (ludzie w twoja gre nie beda grali jak w Hit Man`a (chodzi mi o ilosc ludzi grajacych) ).-------------------------------------------------------
Delphi 6, Macromedia Flash, (Grafika)
www.wi-download.qs.pl

Pozdrowienia!!!

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1