Komponent

0

Szukam komponentu w stylu stringgrid w ktorym mozna bylo by pololorowac kazde pole na inny kolor. jesli ktos
taki cos posiada to prosze przezlac na [email protected] lub wytlumaczyc jak to zrobic z zwyklym komponentem :)

OiDnus

Sztuka jest samowolš geniusza. Adolf Loss
---=-OiDnus-=-

0

Ponownie : musisz obsluzc zdarzenie OnDrawCosTam ;) Jak chcesz to wysle ci przyklad na to.--Pozdrawiam {hello}
Tomasz K.

0

maginott napisał:
Ponownie : musisz obsluzc zdarzenie OnDrawCosTam ;)

Albo użyć ColorGrid i narysować tekst ;) --Jest jeszcze jeden błąd ... :)

--- DELPHI HELP po polsku ---
http://codecentral.borland.com/codecentral/ccweb.exe/listing?id=18659

------------Reklama-------------
serwer: warszawa.ircnet.pl sieć: POLNet kanał: #4programmers.net

0

a wiecie jak zrobić żeby zmienić kolor tekstu w pojedynczej(tj, zachowując kolor w innych) komórce?

0

jasne chce przyklad
---=-OiDnus-=-

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1