Dll

0

W Programie chciałbym dynamicznie dołaczac biblioteki dll. Z podłoczeniem sobie juz poradziłem ale ma jeszcze
jeden problem chcialbym zeby procedura ( dokladnie 1 ) z biblioteki odczytywala wszystkie zmiene globalne z
programu głównego i mogła a kozystac z procedur zaloczonych w programie. Jesli ktos mogł by mi wytłumaczyc
jak takie coś zrobic to był bym barzo wdzięczny.
---=-OiDnus-=-

0

polecam postudiować dyskusję z postu "wyciąganie procedury" poniżej

pozdr {brawo} --Michał
TJS group
delphi 5,6
" Praktyka - to jest wtedy gdy wszystko działa lecz nikt nie wie dlaczego
Teoria - jest wtedy gdy nic nie działa ale wszyscy wiedzą dlaczego,
My łączymy teorię z praktyką
NIC NIE DZIAŁA I NIKT NIE WIE DLACZEGO "

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0