Drukowanie List View

0

Jak można wydrukować elementy (kolumny, wiersze) komponentu
ListView ?--Jak można klawiszem "ENTER " przjć z komponentu np. edit1 do edit2 na tym samym formularzu ?

0

maxxam napisał:
Jak można wydrukować elementy (kolumny, wiersze) komponentu
&gtListView ?

Komponent powinien mieć właściwość Canvas, skorzystaj z niej. Jeżeli jednak nie ma takiej właściwości to możesz uzystać HDC używając niskopoziomowych funkcji (patrz: SDK).

&gt--
&gtJak można klawiszem "ENTER " przjć z komponentu np. edit1 do edit2 na tym samym formularzu ?

OnKeyPress:

if Key = #13 then begin
Key:=#0;
edit2.setfocus
end
--Vogel [Delphi 6 PE]

I TY możesz nauczyć się grać w bierki!

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1