Jak wyświetlić długoś piosenki w minutach .

0

Jak wyświetlić długoś piosenki w minutach ;(

0

Możesz spróbować czegoś takiego

Label1.Caption:=IntToStr(MediaPlayer.Position div 60000);

0

Gucio napisał:
Możesz spróbować czegoś takiego
&gt
&gtLabel1.Caption:=IntToStr(MediaPlayer.Position div 60000);
&gt
Nie jestem pewnien ale wydaje mi sie ze powinno byc Label1.Caption:=IntToStr(MediaPlayer.TrackLenght div 60000);
Napisalem ze nie jestem pewien bo pisze z pamieci ale wydaje mi sie ze jest oki :-)--pozdrawiam PEDROS {hello}

Nie uzywajcie irca i tak nie ma tam nic ciekawego. Niech nikt tam nie wchodzi ;)

Delphi6

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0