jeszcze raz ToolButton

0

a co powiecie na to ze u mnie w komponencie ToolButton nie ma opcje Image list???
wiem dobrze ze mozna w ten sposob wstawiac grafike, ale nie wiem jakim cudem ja nie mam tej opcji????????!!!! :O
mam dephi 6, nie wiem... moze w tej wersji nie ma tego, chociaz wydaje mi sie to za absurdalne... pomozcie mi!

delphi 6
kylix

0

Nie ma opcji Image List, ale jest Images :)--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

------------Reklama-------------
Szukasz pomocy?
Najszybsza pomoc dostępna na IRC:
serwer: warszawa.ircnet.pl
sieć: POLNet
kanał: #4programmers.net lub #4programmers

0

nie wiem... ja nie mam zadnej opcji image :/ dlaczego??? pochlastac sie mozna... jest tylko ImageIndex... i co teraz?

0

Czarownik napisał:
nie wiem... ja nie mam zadnej opcji image :/ dlaczego??? pochlastac sie mozna... jest tylko ImageIndex... i co teraz?

Ale ImageList przyporządkowujesz dla TToolBar, a w TToolButton ustawiasz numer rysunku !--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

------------Reklama-------------
Szukasz pomocy?
Najszybsza pomoc dostępna na IRC:
serwer: warszawa.ircnet.pl
sieć: POLNet
kanał: #4programmers.net lub #4programmers

0

boze... nie mogles tak Od razu? ;) dzieki :)

delphi 6
kylix

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1