druga instalacja ...

0

Jeszcze kiedyś zainstalowałem C++ Buildera.
Potem musiałem go usunąć i teraz znowu chciałem zainstalować.
I wszystko w porządku gdyby nie to że teraz brak mi wszystkich
komponentów poza 'Frames'. :[[ ;(
Po prostu wszystko poznikało :(
Jak to przywrócić/naprawić ????

Zdażyło mi się to samo kiedyś z Delphi.--"Wniosek to punkt, w którym nie masz już siły dalej myśleć"

----- MCkawa -----
Delphi 6

0

MCkawa napisał:
Jeszcze kiedyś zainstalowałem C++ Buildera.
&gtPotem musiałem go usunąć i teraz znowu chciałem zainstalować.
&gtI wszystko w porządku gdyby nie to że teraz brak mi wszystkich
&gtkomponentów poza 'Frames'. :[[ ;(
&gtPo prostu wszystko poznikało :(
&gtJak to przywrócić/naprawić ????
&gt
&gtZdażyło mi się to samo kiedyś z Delphi.
&gt
&gt--
&gt"Wniosek to punkt, w którym nie masz już siły dalej myśleć"
&gt
&gt----- MCkawa -----
&gtDelphi 6
&gt

Niewiem dokladnie o co ci chodzi, ale ja w tej sytuacji zrobil bym se mocną kawe i rozpoczął formata {browar}

--miki

0

Ja mialem cos podobnego jak zainstalwalem D2 wtedy gdy mialem juz zainstalowane D6 :-) I jak uruchomilem
D2 to nie mialem zadnego komponentu, wiec usunalem i zainstalowalem jeszcze raz i dzialalo :-) Moze jak
zainsralujesz BCB jeszcze raz to bedzie dobrze
--pozdrawiam PEDROS {hello}

Nie uzywajcie irca i tak nie ma tam nic ciekawego. Niech nikt tam nie wchodzi ;)

Delphi6

0

A masz zainstalowane Delphi obok? Jeżeli tak to ściągaj łatkę z Borlanda.--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

0

Juz nie mam D2 jakis czas temu wywalilem jak nie moglem zainstalowac komponentu :-) . Instalowalem to po to
aby zobaczyc jak to bylo kiedys :-)
--pozdrawiam PEDROS {hello}

Nie uzywajcie irca i tak nie ma tam nic ciekawego. Niech nikt tam nie wchodzi ;)

Delphi6

0

OK. Dziękuje wszystkim.
Miałem zainstalowane Delphi - usunąłem,
zainstalowałem znowu BCB i chodzi jak trza :) {brawo} --"Wniosek to punkt, w którym nie masz już siły dalej myśleć"

----- MCkawa -----
Delphi 6

0

MCkawa napisał:
OK. Dziękuje wszystkim.
&gtMiałem zainstalowane Delphi - usunąłem,
&gtzainstalowałem znowu BCB i chodzi jak trza :) {brawo}

Nie musiałeś usuwać Delphi. Wystrczyło łatkę ściągnąć. ;) --Jest jeszcze jeden błąd ... :)

------------Reklama-------------
Szukasz pomocy?
Najszybsza pomoc dostępna na IRC:
serwer: warszawa.ircnet.pl
sieć: POLNet
kanał: #4programmers.net lub #4programmers

0

Dryobates napisał:
&gt
&gtNie musiałeś usuwać Delphi. Wystrczyło łatkę ściągnąć. ;)
&gt

Nie chciało mi się szukać łaty - ale w końcu bede musiał to zrobić bo Delphi też mi jest potrzebne {zzz} --"Wniosek to punkt, w którym nie masz już siły dalej myśleć"

----- MCkawa -----
Delphi 6

0

MCkawa napisał:
&gtNie chciało mi się szukać łaty - ale w końcu bede musiał to zrobić bo Delphi też mi jest potrzebne {zzz}
&gt
Łatka jest na www.borland.com :)
--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

------------Reklama-------------
Szukasz pomocy?
Najszybsza pomoc dostępna na IRC:
serwer: warszawa.ircnet.pl
sieć: POLNet
kanał: #4programmers.net lub #4programmers

0

Dryobates napisał:

&gtŁatka jest na www.borland.com :)

To akurat się domyśliłem :-)
Ale nie chciało mi się szukać na tej stronie, a z angielskim cienko {wstyd}

pozdrawiam--"Wniosek to punkt, w którym nie masz już siły dalej myśleć"

----- MCkawa -----
Delphi 6

0

ludzie co wy z tymi formatami wystarczy usunac wpisy w rejestrze

mysle wiec jestem
wyobraznia jest ważniejsza niz widza

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1