Listview

0

Kurcze, do tej pory nie miałem do czynienia z tą kontrolką.

Jak zrobić warunek:

If Tlistview.cośtam = np: 5 then
procedury;

Może to śmieszne ale nie mogę tego znależć!

HELP!--Delphi is THE BEST !!!!

0

Nic dziwnego ze znaleŹĆ nie mozesz bo chyba sam niewiesz czego szukasz :)--Pozdrawiam {hello}
Tomasz K.

0

maginott napisał:
Nic dziwnego ze znaleŹĆ nie mozesz bo chyba sam niewiesz czego szukasz :)
&gt
&gt--
&gtPozdrawiam {hello}
&gtTomasz K.
&gt

Sorry, porąbało mi się, chodziło mi o numer wiersza, ale już sobie poradziłem :-)
--Delphi is THE BEST !!!!

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0