Długie nazwy w MediaPlayer...

0

Heloł egejn:)
No właśnie. Czy ktoś może coś na nie poradzić? Bo przy odtwarzaniu plików, które mają długą nazwę (+ścieżka dostępu) wywala bład, że za mało pamięci ;( . Jak temu zapobiec hmm...--trala la

0

Moja rada: nie odtwarzaj przez mediaplayera :)--sys:&gt logout....

0

Dlaczego by nie? Możesz mi polecić jakieś inne komponenty DO BCB, które LEPIEJ odtwarzają dźwięk???--trala la

0

BASS co prawda to nie kompoenent tylko dll, ale tez odtwarza i wiecej formatow :)--sys:&gt logout....

0

Znalazłem odpowiedź na długie nazwy! (sam, a co!)

AnsiString sciezka = ExtractFilePath(MP-&gtFileName);
AnsiString Plik = ExtractFileName(MP-&gtFileName);

char* Sciezka = sciezka.c_str();

chdir(Sciezka);
MP-&gtFileName = Plik;

:P
A odtworzysz BASS'em filmy?--trala la

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0