gdzie zdobyć rtl?

2002-07-26 20:07
nowicjusz
0

gdzie zdobyć rtl?

Pozostało 580 znaków

2002-07-26 20:19
0

nowicjusz napisał:
gdzie zdobyć rtl?

Znaczy się run time library? Nie masz z Delphi? Jeżeli do D5 to mogę przesłać (do D6 dopiero za parę dni :( )--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

--------------Blok reklamowy :) -----
kanał: #4programmers.net lub #4programmers
w sieci POLNet
serwer np.: warszawa.ircnet.pl


Jest jeszcze jeden błąd :)
Unix is user friendly. It's just very particular about who it's friends are.

Pozostało 580 znaków

2002-07-26 20:46
nowicjusz
0

Delphi 6
zastanawia mnie fakt że nie mam tej biblioteki .........

Pozostało 580 znaków

2002-07-26 20:51
0

nowicjusz napisał:
Delphi 6
&gtzastanawia mnie fakt że nie mam tej biblioteki .........

To nie jest jedna biblioteka. Wszystkie pliki *.pas znajdujące sie w Source\Rtl wchodzą w skład RTL--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

--------------Blok reklamowy :) -----
kanał: #4programmers.net lub #4programmers
w sieci POLNet
serwer np.: warszawa.ircnet.pl


Jest jeszcze jeden błąd :)
Unix is user friendly. It's just very particular about who it's friends are.

Pozostało 580 znaków

Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0