gdzie zdobyć rtl?

0

gdzie zdobyć rtl?

0

nowicjusz napisał:
gdzie zdobyć rtl?

Znaczy się run time library? Nie masz z Delphi? Jeżeli do D5 to mogę przesłać (do D6 dopiero za parę dni :( )--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

--------------Blok reklamowy :) -----
kanał: #4programmers.net lub #4programmers
w sieci POLNet
serwer np.: warszawa.ircnet.pl

0

Delphi 6
zastanawia mnie fakt że nie mam tej biblioteki .........

0

nowicjusz napisał:
Delphi 6
&gtzastanawia mnie fakt że nie mam tej biblioteki .........

To nie jest jedna biblioteka. Wszystkie pliki *.pas znajdujące sie w Source\Rtl wchodzą w skład RTL--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

--------------Blok reklamowy :) -----
kanał: #4programmers.net lub #4programmers
w sieci POLNet
serwer np.: warszawa.ircnet.pl

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0