Opóźnienie bez TIMERa

0

Witam !

Chciałbym uzyć procedury (funkcji), która pozwoli mi umieścić w pętli np. for, opóźnienie np. 10 ms. Czy jest taka funkcja, coś w rodzaju Delay() ?

Pozdrawiam

0

sleep(10); ???--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

--------------Blok reklamowy :) -----
kanał: #4programmers.net lub #4programmers
w sieci POLNet
serwer np.: warszawa.ircnet.pl

0

Lepsza metoda od Sleep jest SleepEx - ta nie blokuje aplikacji i nie zuzywa czasu procesora tak jak Sleep. SleepEx ma dwa argumenty pierwsze to ms a drugie to niewiem, ale ustawia sie False :)--sys:&gt logout....

0

Sheitar napisał:
SleepEx ma dwa argumenty pierwsze to ms a drugie to niewiem, ale ustawia sie False :)
&gt

Ten drugi parametr mówi czy ma reagować na błędy I/O. Jeżeli jest ustawione na false to dopóki nie minie czas wstawiony w pierwszym parametrze to nie będzie reagować na błędy. Jeżeli ustawisz na true to będzie :)--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

--------------Blok reklamowy :) -----
kanał: #4programmers.net lub #4programmers
w sieci POLNet
serwer np.: warszawa.ircnet.pl

0

Dziękuję za pomoc !

Życzę miłego weekendu.

Remek

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1