RX

0

Mógłby ktoś mi przesłać tą biblioteke?

Szukalem na Torry.net, znalazłem ale wyskakiwało mi dużo blędów przy instalowaniy i nici ;(

Chodzi mi głównie o komponent RXRichEdit, lub jakiś inny do emotek (ludzie jak ja sie z tym męcze :( ), wiecie może jka jest zrobione to w GG?

ps. nie chce FatMemo :)

POMOCYYYYYY!!! ;) {browar} --Delphi 6

0

Biblioteki RX można znaleźć na
http://www.rxlib.com
lub ściągnąć z Delphi Super Pages

Ale już wysłałem na maila :) To jakby ktoś jeszcze szukał--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

0

Dzięki ale to samo :( znowu wystepuje mi błąd w VCLUtils:

implementation

Uses SysUtils, Messages, MaxMin, Consts, RxConst, {$IFDEF RX_V110} SysConst, {$ENDIF}
{$IFDEF WIN32} CommCtrl, {$ELSE} Str16, {$ENDIF} RxCConst;

{ Exceptions }

procedure ResourceNotFound(ResID: PChar);
var
S: string;
begin
if LongRec(ResID).Hi = 0 then S := IntToStr(LongRec(ResID).Lo)
else S := StrPas(ResID);
raise EResNotFound.CreateFmt(ResStr(SResNotFound), [S]);

--&gt undeclared identifier SResNotFound

?????

--Delphi 6

0

ReNe napisał:
Dzięki ale to samo :( znowu wystepuje mi błąd w VCLUtils:

Ja używam Delphi 5 i nie licząc tego że komponenty bazodanowe nie działają to reszta gra. Poczytaj instrukcje instalacji. Tam jest parę uwag dotyczących różnych wersji Delphi i co trzeba zmienić przy instalacji. Może musisz wykluczyć niektóre komponenty. Spróbuj zainstalować tylko RxRichEdit i pliki zależne. Czasem potrzeba przeróbek (wcześniej jak miałem RX pod D3 to cuda z tym robiłem). Instaluj tylko RxCtrl. Mogę Ci dawać wiele wskazówek, ale ja nie mam tego problemu więc nie mogę z tym poeksperymentować.

Powodzienia--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1