Jak zamknąć WinXP, 2000 i NT?

0

Witam {brawo}
Potrzebuję poleceń do zamknięcia tych systemów. Najlepiej byłoby, gdyby ktoś napisał gotowe procedurki (bo się zamotałem z jakimiś "Token" czy coś tam jeszcze {glowa} ), a już w ogóle byłby wypas, gdyby któś opisał każde polecenie (ale chyba za dużo wymagam ;) ).

Z góry dzięki.

0

Kiedyś pq odesłał mnie do linku z jego programem (thx!), w którym mogłeś wybrać jak zamknąc system. Działa to to na XP/2000/NT. Ale w kwesti źródeł to nie do mnie:)--trala la

0

Zenek napisał:
Kiedyś pq odesłał mnie do linku z jego programem (thx!), w którym mogłeś wybrać jak zamknąc system. Działa to to na XP/2000/NT. Ale w kwesti źródeł to nie do mnie:)
&gt

Dzieki za wiare we mnie, ale to chyba nie ja... {hello} --Pawel {Delphi6 }

Po pierwsze: naciśnij F1

0

Boooooożżżżżeeeee:)
Chodziło mi oczywiście o piechnata:) Obu Panów Serdecznie Przepraszam:) {browar} --trala la

0

A wiec mozna tak:
http://delphi.cartall.com.pl/Pytania/pyt102.htm
[to tutaj dziala, ale mi wyskoczylo 'Mozna teraz wylaczyc komputer' hehe na WinXp, a komp nie zrobil Power-Off :(, ale windows sie wylaczyl heheh, podobno to wina D6 -a mam D6 - naprawiac to ma Update2]
Mozna tez tak jak tu
[http://groups.google.com/groups?hl=pl&lr=&ie=UTF-8&inlang=pl&threadm=389985E2.12269B0%40promail.pl&rnum=17&prev=/groups%3Fq%3Dzamknac%2Bwindows%2Bgroup:pl.comp.lang.delphi.%26start%3D10%26hl%3Dpl%26lr%3D%26ie%3DUTF-8%26inlang%3Dpl%26selm%3D389985E2.12269B0%2540promail.pl%26rnum%3D17]
ostatecznie
[http://groups.google.com/groups?hl=pl&lr=&ie=UTF-8&inlang=pl&threadm=a7300e%243hf%241%40news.tpi.pl&rnum=19&prev=/groups%3Fq%3Dzamknac%2Bwindows%2Bgroup:pl.comp.lang.delphi.
%26start%3D10%26hl%3Dpl%26lr%3D%26ie%3DUTF-8%26inlang%3Dpl%26selm%3Da7300e%25243hf%25241%2540news.tpi.pl%26rnum%3D19]

hehe linki z sieci wydobyl LKS--sys:&gt logout....

0

A prościej Start\Zamknij -&gt OK
Lub Start \ Shut Down =&gt OK --Spin
Delphi - Lets make Windows better....

0

Spin napisał:
A prościej Start\Zamknij -&gt OK
&gtLub Start \ Shut Down =&gt OK
&gt

Ale my na tym forum jesteśmy od utrudniania sobie życia. Nie wiedziałeś? A to przepraszam ;) --trala la

0

tak coś czułem że mi Zenonie ;D nie podarujesz :P :P :P --Spin
Delphi - Lets make Windows better....

0

Spin napisał:
A prościej Start\Zamknij -&gt OK
&gtLub Start \ Shut Down =&gt OK
&gt

A u mnie nie ma ani jednego ani drugiego :P mam za to Start-&gt Wyłącz komputer ;) --sys:&gt logout....

0

Lajf is brutal, ful of zasadzkas and samtajms kopas w dupas ;) --trala la

0

Nie ma to jak sensowne i konkretne odpowiedzi na pytanie. ;)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1