Jak wyświetlić wiadomość pocztową w formacie

0

ktoś może zna kod żródłowy takiego programu ? lub powie przynajmniej jak to wykombinować?

0

Stworz szablon html, a w czasie dzialania programu wygeneruj calosc, wstawiajac w ten szablon tresc maila, nastepnie zapisz to na dysk, nastepnie WebBrowser.Navigate... i juz.--sys:&gt logout....

0

Ale jemu chyba chodziło o maile, które są pisane w formacie HTML.---------------------------
Delphi 6

Pozdrówka

0

tak racja chodziło mi o maile pisane w html u
chcę zrobić program który wyświetla ich tręść czy ktoś mi może odpowiedzieć na pytanie jakich komponentów użyć by nie tylko można było oglądać ale ównież pisać maile w html?

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0