Pomoc przy pisaniu Programu!!!!

0

Szukam osób ktore pomogą mi w dokończeniu pisania Programu do przeglądania muzyki, AudioExplorer, program jest pisany w Delphi6 Enterprise, i bedzie darmowy dostarczany z kodami żródłowymi, osoby które chcą sie przyłączyć do pisania, programu rozwijania i uczenia sie Delphi prosze o kontakt, Kody żródłowe, dostarcze na emaila!!!, bo mi w tej chwili brakuje troche wiedzy i czasu aby dokończyc!!!
Jak na razie program obsługuje formaty MP3,vqf,wma(niekompletnie), OGG(nie kompletnie), Każda osoba zainteresowana programem, i ktora ma duzo muzyki i nie wie jak ja sobie pokatalogowac, albo jest bardzo leniwa, moze otrzymać program, zaznaczam ze nie bedzie w tedy kodów źródłowych, chyba ze na specjalna proźbe

Wykorzystywanie Kodów w innych celach jak edukacyjne, lub uzywanie w innych programach jest łamaniem Praw Autorskich.

0

Zapomniałem!!! mój email:[email protected]

A i jeszcze jedna informacja dla tych ktorzy by chcieli korzystać z programu, program, jest wmiare zaawansowany, ma troche bugow jeszcze, ale jest juz w miare i funkcjonalny( umożliwia przeglądanie muzyki, i edycje tagow, we wszystkich foramatach wymienionych wyżej

0

Pierwsze: istnieje możliwość edycji postów. To ta ikonka najbardziej po prawej stronie.
Drugie: nie mam Delphi6 Ent. ;( , jedynie D5 Standard, więc jak ktoś mi może powiedzieć gdzie można zdobyć D5 Ent. lub D6 Ent. (tylko nie mówcie, że u pirata, ani w Inprise/Borland za $2 999,00)--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

0

A tak z innej beczki to mam do Ciebie pytanie. Twoja xywka to pochodzi z RTS'a czy FPP, czy skas indziej?--sys:&gt logout....

0

Dryobates napisał:
(tylko nie mówcie, że u pirata, ani w Inprise/Borland za $2 999,00)

Innych mozliwosci brak. A dokladniej, za D6 ent w Polsce zaplacisz $2999 + 22% VAT :( --Pawel {Delphi6 }

Po pierwsze: naciśnij F1

0
  1. dzieki za uwage o edycji Postów:) Nie wiem czy w wersji Standard jest dostępna pełna obsługa baz danych, to znaczy ADO, bo z tego korzystam, mozna zawsze dodac :) z Enterprise

  2. moja xywka wzieła sie ze stanu dochowego jaki w tedy miałęm, a czulem sie jak bym umarł żyjac. A teraz ja mam do ciebie pytanie skąd takie zainteresowanie moją xsywka?, bo to w sumie pierwsze i jestem ciekaw

0

A takiego programu KaZaA to nie znacie aby se D6 sciągonć !!!!!!????????????
:[[

Wciągu kilku sekund coś takigo znajdziecie.

0

cepa napisał:
A takiego programu KaZaA to nie znacie aby se D6 sciągonć !!!!!!????????????
&gt :[[
&gt
&gtWciągu kilku sekund coś takigo znajdziecie.

U mnie nie działa ;( ;( ;( ;( (ale ściągam z www.borland.pl i szukam cracka :P )--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

0

Posiadam cracka do Delphi 6 Enterprise.

0

Ciiiicho, bo zablokują topic ;) --You may say I am dreamer...

0

UnDe@D napisał:
A teraz ja mam do ciebie pytanie skąd takie zainteresowanie moją xsywka?, bo to w sumie pierwsze i jestem ciekaw

Wiec moje pytanie sie wzielo z tego ze skonczylem grac w Warcrafta 3 [ostatnia misja night elfow] wiec tak mi sie jakos skojarzylo, a po chwili do glowy jeszcze mi przyszlo ze byla podobnie i gra FPP, ale jak to sprawdzilem to sie okazalo ze gra sie nazywa Undying [heh to troche inny stan niz Undead :-) ]--sys:&gt logout....

0

Widze ze temat rozmowy zszedł troche od Tematu jaki bardziej by mnie interesował, i powoli zastanawiam sie czy nie ma tutaj osób, ktore by chciały tworzyc Oprogramowanie OpenSource i przy tym sie uczyc!, przeciez w inny sposób sie nie da, trzeba popełnic pare programow, a ten jest na tyle duzy, ze smiało moze nim sie zajac kilka osób, bez wchodzenia sobie w parade!. ale widze ze tutakich jak ja to chyba nie ma wszyscy lecą na kase!!--UnDe@D - po tej i potamtej stronie Linii Życia

0

heh niezle zes podsumowal:

ale widze ze tutakich jak ja to chyba nie ma wszyscy lecą na kase

czy to ze osoba nie chce albo nie ma czasu pisac z toba programu musi oznaczac ze leci tylko na kase ???????????---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

Sorki, w sumie masz racje, tak na to nie spojrzałem!!!!

zwracam Honor--UnDe@D - po tej i potamtej stronie Linii Życia

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1