Takie pytanie do was...

0

Jezeli za pomoca swojego (jeszcze nie napisanego) programu odbiore skrzynke to
to kazdy odebrany list bedzie wygladał jak plik czy inaczej i jezeli to jest plik to jak go odczytac? hmm...

Potrzebuje pomocy :(--

0

moze byc to plik, lub po prostu wyswietli się mail w komponenecie TMemo--DELPHI RULEZ

0

Lofix napisał :'moze byc to plik, lub po prostu wyswietli się mail w komponenecie TMemo
Mam jeszcze takie pytanie 'moze byc to plik'- mi chodziło o plik tzn. tak jak sie wyswietla w Outlook Express w skrzynce odbiorczej ze musisz kliknąc na maila
i dopiero przeczytasz , jak to zrobic w delphi?
A co do tego TMemo to wyswietli sie tam tylko tresc maila?
Sorki ze wczesniej tego nie wyjasnilem:(

--

0

To już od Ciebie zależy jak to będzie wyglądało... Tzn. mail, jaki otrzymujesz, możesz wyświetlać bezpośrednio W Memo, albo utworzyć kolejną pozycję w TListView, po kliknięciu której wyświetla się okienko z treścią maila... To od Ciebie zależy,jak przedstawisz te dane.--Pozdrawiam {hello}

0

dzieki {brawo} --

0

taka wiadomosc e-mail zawiera dosc duzo informacji:
data,
temat,
ip nadawcy
itd.
i to wlasnie od ciebie zalezy ktÓre z tych info przedstawissz, ktrurych nie, i jak to zrobisz
zobacz w helpie tam masz jakis sample

yaroo

what the f**k is this world runnig to?

0

&gti to wlasnie od ciebie zalezy ktÓre z tych info przedstawissz, ktrurych nie, i jak to &gtyaroo

oj, chyba nie tak sie to pisze ;P--Spin
(Delphi 5 Enterprise)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0