Autozapis ?

0

Wlasnie w moim malym miescie trwa burza ... przez ta burze zrestartowal mi sie komputer i godzine pracy w delphi szlak trafil. Jest jakas opcja w delphi umozliwiajaca automatyczne zapisywania projektu co np. 5 minut ?--Pozdrawiam {hello}
Tomasz K.

0

Obawiam się, że nie ;(--You may say I am dreamer...

0

Jestem pewny, ze nie ma ;( tesh mam taki problem w moim mieście tesh szaleje burza ;P--Spin
(Delphi 5 Enterprise)

0

Hejka ludzie...

Ja z tym problemu nie mam, a dlaczego ?
Bo jak piszę sobie progsa w Delphi to co chwile save`uje... wprowazam jakes zmiamy.. save itp. to juz mi w krew weszlo... i jest nawet wygodne bo jest tam maly przycisk [SaveAll] i po klopocie..

:-* -== |)ev |\|ull ==--

0

No właśnie, najczęściej używana kombinacja to Ctrl+S. I jak dotąt jest ok...--You may say I am dreamer...

0

|)ev ||ull napisał:
Hejka ludzie...
&gt
&gtJa z tym problemu nie mam, a dlaczego ?
&gtBo jak piszę sobie progsa w Delphi to co chwile save`uje... wprowazam jakes zmiamy.. save itp. to juz mi w krew weszlo...

:) Robie diokladnie tak samo :)

Pozdrawiam {hello}
--LSD - Discover The New Way Of Thinking

0

Jest jeszcze Ctrl+Shift+S save all:-)--pozdrawiam PEDROS {hello}
Delphi6

0

Jest!
Musisz najechac myszka na dyskietke na pasku zadan i kliknac.
Spowoduje to, ze twoje pliki zostana automatycznie zapisane ;P

--
Pozdrowienia, BigLama ;P
http://biglama.w.interia.pl

0

BigLama napisał:
Jest!
&gtMusisz najechac myszka na dyskietke na pasku zadan i kliknac.
&gtSpowoduje to, ze twoje pliki zostana automatycznie zapisane ;P

Ale dałeś pokaz BigLamo - chodzi o to żeby nie trzebabyło klikać, tylko co 5 minut samo sie zapisało, besz zadnej mojej ingerencji :D :D :D :D :D :D --Spin
(Delphi 5 Enterprise)

0

BigLama napisał:
Jest!
&gtMusisz najechac myszka na dyskietke na pasku zadan i kliknac.
&gtSpowoduje to, ze twoje pliki zostana automatycznie zapisane ;P
&gt

Ja sie powstrzymam od komentarza. Przeczytaj dokladnie zanim zaczniesz komentowac.--Pozdrawiam {hello}
Tomasz K.

0

Ja troche napisze i naciskam F2 i już zapisane :-)

0

Sorki :)

{wstyd} {wstyd} {wstyd} {wstyd} {wstyd} {wstyd}

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1