Tytuł ... =(

0

Mam problem: hmm...
Jak zrobić, żeby na liście Ctrl+Alt+Del pokazywało się np. Moj program, a nie
Project1.exe ?
Czy to jest Application.Title:='...'; ?

Dzięki !

0

&gtMam problem: hmm...
&gtJak zrobić, żeby na liście Ctrl+Alt+Del pokazywało się np. Moj program, a nie
&gtProject1.exe ?
&gtCzy to jest Application.Title:='...'; ?

Tak - domyslnie jest to chyba nazwa projektu.--, tradycyjnie pozdrawiam - Numi.

0

Wystarczy wziąć z menu file Save project ass ...... i nadać mu inną nazwe a jak to nie pomoże to z menu project wybrać options i na zakładce application w polu title wpisać nazwe. Jestem niemal pewien że ten pierwszy wariant działa :-) {brawo} -- Waldi Koronowo
[email protected]

0

Waldi napisał:
Wystarczy wziąć z menu file Save project ass

DDD:D. Nie jestem zgryźliwy, po prostu fajnie to zabrzmiało;)--You may say I am dreamer...

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1