Wyciąganie z Exe-ka formularza i kodu źródłowego

0

{glowa} Ktoś ma może komponent który wyciąga formularz i kod źródłowe z exe-ka skompilowanego w delphi 5 ????

0

A wierzysz w cuda ? :)--Pozdrawiam {hello}
Tomasz K.

0

no właśnie ;) --..::.[ Retry, Reebot, Reinstal ... ].::..

0

Hmm i tu was zdziwię drodzy koledzy...
Zobaczcie na : http://www.downlinx.com/proghtml/175/17517.htm

tam jest ciekawy komponent, ale shareware... nie o to zas chodzi tylko o to, ze cosik takiego jednak jest !

Pozdro for all.... {brawo}

--== |)ev |\|ull ==--

0

zaraz ... zaraz ....
Chcesz powiedzieć, że jest program (komponent albo inna duperela), który wyciąga z pliku *.exe kod źródłowy ?????????????????????????????????????????????????????

0

Hejka again !!

Male sprostowanie :
Pod adresem, ktory umiescilem w mojej poprzedniej odpowiedzi jest komponent, ktory wyciaga plik *.dfm, ze skompilowanego programu 32bit`oego w Borland Delphi i Borland C+....

--== |)ev |\|ull ==-- :-*

0

Cuda się zdarzają. :) może gdzieś kiedyś komuś uda się to zrobić :) Do asm się da ;)

0

|)ev ||ull napisał:
Hejka again !!
&gt
&gtMale sprostowanie :
&gtPod adresem, ktory umiescilem w mojej poprzedniej odpowiedzi jest komponent, ktory wyciaga plik *.dfm, ze skompilowanego programu 32bit`oego w Borland Delphi i Borland C+....

No wlasnie :) Wyciaga pliki formularzy i moduly danych. To samo potrafi chyba program DeDe. --Pozdrawiam {hello}
Tomasz K.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0