Miesiac forum!

2002-03-18 18:25
0

Nie wiem, czy zauwazyliscie, ale dzisiaj mija miesiac jak funkcjonuje forum :))
Powinno dzialac usuwanie do archiwum postow starszych niz jeden miesiac. Niestety
teraz troche trwa ladowanie strony ( gdzies ok 10 sek. ) mimo zastosowania QuickSort'a. :)
--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

Pozostało 580 znaków

2002-03-18 20:59
Ckawa
0

TO JUŻ MIESIĄC !!!!! 8-o--Delphi 6
Pozdrawiam All

Pozostało 580 znaków

2002-03-19 12:58
Skysh
0

Mysle ze do tego celu heapsort bylby lepshy :))--Delphi 4

Skysh The God, Your Slave

Pozostało 580 znaków

2002-03-19 18:10
0

Skysh w dniu 19.3.2002 12:58 napisal:
Mysle ze do tego celu heapsort bylby lepshy :))
&gt
&gt--
&gtDelphi 4
&gt
&gtSkysh The God, Your Slave

poprobuje.--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

Pozostało 580 znaków

Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0