PHP3 - wysylanie plikow

0

Mam problem... chce zrobic cos takiego ze jesli ktos by na swojej stronie umiescil link &lta href="adres/index.php3?plik=plik.exe"&gt to jak gosc kilknie na taki link to zeby nie zmienialo strony tylko sie otworzylo okienko ze sciaganiem.

Po prostu chodzi mi oto zeby skrypt PHP3 jakby zmienil sie w plik do sciagniecia (ten ktory wybierzemy) to chyba bedzie cos z naglowkiem chyba header("naglowek"); ale jaki naglowek i jaka funkcja zeby sciagac odpowiedni plik ?! POMOCY

PS kurde ale namotalem :&gt--Pozdrawiam,
Dariusz Szyłko

0

header("Location: jakis_plik.exe");---------------------------
Delphi 6

Pozdrówka

0

thenkles napisał:
header("Location: jakis_plik.exe");
&gt
&gt--
&gt-------------------------
&gtDelphi 6
&gt-------------------------
&gt
&gtPozdrówka

juz wiem ze jakos tak :&gt fenks :)--Pozdrawiam,
Dariusz Szyłko

0

header("Location: http://serwer.com/$plik");

To wszystko :)
--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0