Moze ktos mi pomoze???

0

Mam problem. Dlaczego to nie dziala

var
Dp : Currency;
Wp : Currency;
Jp : Currency;

begin

Dp := StrToCurr(Form2.LabeledEdit1.Text);
Wp := ((3.14 (DpDpDpDp))/64)0.001;
//Jp := ((3.14
(DpDpDp))/32)*0.001;
Jp := 100.2;
Form2.LabeledEdit2.Text := CurrToStr(Wp);

LabeledEdit3.Text := CurrToStr(Jp);

Form2.Edit1.Text := CurrToStr(Jp);
Edit1.Text := CurrToStr(Jp);
end;

Instrukcja ta jest w formularzu modalnym, czy w unit1 tez musze cos dopisac??

0

A co w tym niedziala??--sys:&gt logout....

0

Chce w edit wyswietlic wartosc -- program tego nie robi

0

Ale jaki błąd Ci wypisuje kompilator?

0

Bledu nie ma program sie kompiluje tylko nic nie robi:)

0

U mnie to dziala :P

0

to wszytko jest na formularzu modalnym

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0