BorderIcons

2002-03-17 17:26
anonimowy
0

Witam

na poczatek moze jedno pytanie.Jak dodawac, odejmowac poszczegolne ikony z paska tytulowego bez uzycia wlasciwosci BorderIcons formy gdzyz ma ona pare niedogodnosci.

Z gory dzieki za odp.

Pozostało 580 znaków

2002-03-17 18:55
l-GORTH
0

A jakich niedogodności?
Chcę się dowiedzieć :)

Pozostało 580 znaków

2002-03-17 19:25
anonimowy
0

niemoznosc odjecia ikony zamykania i pozostawienia reszty
niemoznosc odjecia ikony maksymalizacji albo minimalizacji - jest ona tylko nieaktywna ale wciaz pozostaje
mrugniecie okna jesli zmieniasz to w czasie dzialania programu
niemoznosc dodania wlasnej czwartej i kolejnych ikon (podobnie jak w GetRight)

troche szukalem i cos nawet znalazlem na ten temat (trzeba te ikony samemu rysowac) ale chcialbym konkretny przyklad

Pozostało 580 znaków

2002-03-17 20:14
MCkawa
0

Istnieje komponent do dodawania dodatkowych przycisków.--Delphi 6
Pozdrawiam All

Pozostało 580 znaków

2002-03-17 20:40
anonimowy
0

MCkawa raczej wole nie korzystac z komponentow i bardziej interesuje mnie usuwanie dodawanie tych trzech niz dodawanie czwartego (to tylko byla taka uwaga co do standardu)

Pozostało 580 znaków

2002-03-18 20:16
-ql-GORTH
0

Get to right and get to left, OK? myslalem ze o cos innego ci chodzi, wiesz - nie mam pojęcia :)

Pozostało 580 znaków

Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0