Trainer w Delphi?

0

Można w delhpi napisać trainer do gry? Chodzi o to, aby odczytać z pamięci wartość pod jakimś adresem, a następnie zapisać jakąś inną????????? Chyba wiecie o co chodzi ????

Pozdrawiam. BigLama.
http://biglama.w.interia.pl
[email protected]
GG: 407 93 70

0

trainery powiedzmy do edycji save'ów zmieniaja te pliki podminiajac wartosci odpowiedzilne za poszczegulne wartosci gry - musisz poznac strukture danego sava i nauczyc sie go recznie edytowac a potem wystarczy napisac progosa ktory robi to automatycznie - to juz zaden problem...--Ozyrys Pozdrawiam {hello}
Delphi 6

0

a co do pamieci to musisz programowac w portach. polecam zlportio ktory byl w kiedyc chip-ie wraz z przykladem do delphi.--Vroc
&ltDelphi Knight&gt

0

witam

nic bardziej prostego :) wystarczy sciagnac sobie taki program GameWizard - i na jego stronie jest SDK do Delphi do pisania trainerow

sam GameWizard to swietny, program do robienia trainerow (chyba najlepszy)
pozdrufka
Tomek--Obywatelu oszczedzaj lasy! Bo i TY mozesz kiedys zostac partyzantem...

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0