RS 232

0

Czy ktoś wie jak wykorzystać port szeregowy w Delphi ?? (komponet i ewentualnie przykładowa aplikacja) Z góry dziękuje za pomoc!!

POZdroWieNia

0

Człowieku czy odwiedzałeś kiedyś strony z komponentami Delphi?
Oto dwie z nich:
http://www.torry.net/
http://www.delphispirit.com/--Delphi 6
Pozdrowienia,
Imperior

0

Imperior, nie badz taki surowy:
"Dobry informatyk to leniwy informatyk", jak mawial prof "Od Jez. i Met. Progr."

SIVY, jesli to jeszcze aktualne to moge Ci przyslac obsluge COM'a.
P.S. A czy nieczasem RS232 to rodzaj gniazda/przewodu?--Astacus (D5 Pro)

0

I miał niesamowicie bardzo wielką rację!!!!!!--Delphi 6
Pozdrowienia,
Imperior

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0