Jak Oprzyznic caly Rekord za jedna komenda ?

0

Jak Oprzyznic caly Rekord za jedna komenda ?

0

A co to znaczy Oprzyznic?--Pawel {Delphi6 }

Po pierwsze: F1

0

Moze np.

type
TRekord = record
....
end;
....
var
Rekord: TRekord;
....
Rekord:=nil;
// albo
Rekord:=null;

??

albo lepiej stworz rekord ktory bedzie pusty i przypisuj go do tego co chcesz oproznic :), albo napisz sobie procke ktora bedzie czyscic pokolei kazdy element rekordu, i potem tylko wywolywac ta procke ile trza [heh czy to nie bedzie takjakby jedna komenda??] :)
--sys:&gt logout....

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0