Kompresja

0

Uprzejmie prosze o polecenie/przeslanie mi komponentu/procedury do latwego szybkiego i niekoniecznie zabojczo wydajnego pakowania plikow pod D6.

Z gory dziekuje--Pawel {Delphi6 }

Po pierwsze: F1

0

Jest tego dużo...poszukaj na www.torry.net, bo ja mam, ale nie wiem czy bedzie dzialal pod Delphi 6...

0

OnoMaTO napisał:
Jest tego dużo...poszukaj na www.torry.net,

Zdaje sobie sprawe, ze jest duzo, nawet na 4programmers, tylko ze ja nie mam czasu sprawdzac wszystkich i dlatego prosze o sugestie.

Aha, zdecydowanie preferuje, zeby plik wynikowy byl w ZIP lub RAR, a nie w czyms nietypowym.--Pawel {Delphi6 }

Po pierwsze: F1

0

w zrodlach na stronce tez sa jakies komponenty do kompresji

0

Pq mam jeszcze jedna radę...odwoływuj sie z pozziomu delphi do np. pkzip'a to jest DOSowy program i możesz za pomocą komend spakować i rozpakować plik czy coś innego... WinExec('pkzip.exe -jakies parametry',sw_hide);

0

Jezeli chciałbyś to ja cie prześle zmodyfikowany przeze mnie komponęt VClZip - bo oryginalna wersja nie działała :(
Komponęt jest pod d5 ale powinien działać też pod D6 - tylko ze ja nie wiem ale ja nie umiem w nim pakować katalogów - moze jest taka opcja ale ja jej nie znam :/

Jak coś to daj znać

0

ZIOMBER to mi tez wyslij oki?

0

ZIOMBER napisał:
Jezeli chciałbyś to ja cie prześle zmodyfikowany przeze mnie komponęt VClZip - bo oryginalna wersja nie działała :(
&gtKomponęt jest pod d5 ale powinien działać też pod D6 - tylko ze ja nie wiem ale ja nie umiem w nim pakować katalogów - moze jest taka opcja ale ja jej nie znam :/
&gt
Dzieki, dostalem. Oblukam (we wlasciwym czasie) i ewentualnie poprosze o obajsnienia. Aha, raczej pzrewiduje tylko pakowanie plikow, wiec No problem.--Pawel {Delphi6 }

Po pierwsze: F1

0

Sprobuj z kompomentu Zlib masz go na plycie instalacyjnej w Info-&gtExtraz-&gtzlib
a jak nie to masz go na 4programmers w dziale Kody Źrorlowe-&gtAlbum--Lopi22

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1