Popup killer

0

jak to zrobic?
jak zamknac forme zanim sie pojawi na ekranie?--Delphi 6
Pozdrowienia{hello} ,
Moderator Imperior

0

Mozesz zrobic aby nie pokazywala sie w ogóle i wstawic timer z mala zmienna Interval i zeby timer zabijal forme--pozdrawiam PEDROS {hello}
Delphi6

0

Ale nie chodzi mi o formy ktore ja bede tworzyl.... chodzi mi np. zeby zabijac okna reklam pojawiajace sie w internet explorzerze--Delphi 6
Pozdrowienia{hello} ,
Moderator Imperior

0

Aaaaaaaaaaaaaa. No to nie mam pojecia jak cosik takiego zrobic--pozdrawiam PEDROS {hello}
Delphi6

0

Jeżeli chcesz to ci wyślę mój program do zabijania właśnie takich rzeczy (kod źródłowy) i jeszcze jedno :O imperior!! twoje pierwsze pytanie!!! (chyba : ) )

0

Imperior: mam komponent, ktory pozwala ograniczyc liczebe okienek IE, dzieki czemu wlasnie nie pozwala na wyskakiwanie takich "niespodzianek". Jak checesz to Ci moge dac :) (jest tez na delphi.scrypty.com) {brawo} --Vroc

0

W podpisie jest moj mail przeslijcie prosze te rzeczy.--Delphi 6
Pozdrowienia{hello} ,
Moderator Imperior

0

Aaaa to ja juz wiem kto na jakich stronach czesto bywa :P ;) --sys:> logout....

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0