POMOCY ( prosty problem )

0

Witam

mam banalny problem... {glowa}

Mam taki proces:

Sleep('1000');
//operacja....

takze w formie mam koponent Edit

I chcialbym zeby Edit byl tą 1000 ,zeby niebylo to 1000 tylko zeby mozna to bylo wpisac z pod EDIT...

Proilbym o konkrety, nie kierowac mnie do jakis FAQ!!!a jezlei juz to prosze o dokladny link,nawet przyklady w source :)

0

cos chyba pomerdales :)
czy przypadkiem nie powinno byc:
Sleep(1000); :)

a to o co pytasz piszesz tak:
Sleep(StrToInt(Edit.Text));---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

Dzieki! :)

0

... u mnie w firmie jezeli zrobilbzys cos takiego (sleep) to nastepnego dnia wyladowalbys w posredniaku :-) . Unikaj stosowania tej funkcji jak zimnej wody !

wojta$--Lets make linux better :-)

0

A niby czemu jej mialbym unikac..jest to zwykla funkcja...nie rozumiem ? :O

0

edek napisał:
A niby czemu jej mialbym unikac..jest to zwykla funkcja...nie rozumiem ? :O

popiszesz pare latek to sie dowiesz (albo nie) radze czytac dokumentacje
zobacz ze ta funkcja wstrzymuje dzialanie programu, wiec bec--Lets make linux better :-)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1