blokada

0

Jak zrobić aby po 30 dniach program się zablokował i dopiero dzialal by znow gdyby podano numer-serial?

0

zapisać datę pierwszego odpalenia proga. Na poxczatku niech prog sprawdza aktualaną datę i porównuje ją z tą zapisana, jesli będzie więcej niż 30 dni, to niech wyswietla forme "podaj serial", jeśli zarejestruje, to niech usunie plik ;)
--Spin
(Delphi 5 Enterprise)

0

hehe spin a gdzie zapiszesz date pierwszego uruchomienia progoza ?? jak w rejestrze to byle lamer zmieni date na powstanie styczniowe i bedzie mial pol wieku na uzywani programu !!--Ozyrys Pozdrawiam {hello}
Delphi 6

0

No to mozna zakodowac jakos. Nawet niezbyt skomplikowana metoda kodowania bardzo pomoze, jesli zakodowana data nie bedzie wygladac jak data, a nazwa klucza tez nie bedzie podpowiadac o co chodzi--Pawel

Delphi6

0

wiem pq wiem :-) , ale jeszcze mozna zmienic aktualna date....--Ozyrys Pozdrawiam {hello}
Delphi 6

0

ozyrys napisał:
wiem pq wiem :-) , ale jeszcze mozna zmienic aktualna date....

co racja, to racja...--Pawel

Delphi6

0

ozyrys napisał:
&gtwiem pq wiem :-) , ale jeszcze mozna zmienic aktualna date....

ale można zapisywać datę ostatniego uruchomienia, i jak będzie mniejsza od aktualnej to zablokować program, albo coś usunąć ;)--Spin
(Delphi 5 Enterprise)

0

Spin napisał:
ozyrys napisał:
&gt&gtwiem pq wiem :-) , ale jeszcze mozna zmienic aktualna date....
&gt
&gtale można zapisywać datę ostatniego uruchomienia, i jak będzie mniejsza od aktualnej to zablokować program, albo coś usunąć ;)

hehehehehe :D a gdzie zapiszesz date ostatniego uruchomienia...w rejestrze ??? ;) --Ozyrys Pozdrawiam {hello}
Delphi 6

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0