Ukrywanie

0

Jak ukryć dzialanie programu w systemie. Aby nikt nie wiedzial ze dziala.

0

a ja propnuje w project Source dodac :

Application.ShowMeinForm := false; //przed application.run

np.

program Project1;

uses
Forms,
Unit1 in 'Unit1.pas' {Form1};

{$R *.res}

begin
Application.Initialize;
Application.CreateForm(TForm1, Form1);
Application.Run;
end.
--Ozyrys Pozdrawiam {hello}
Delphi 6

0

ReNe napisał:
FAQ!!!
&gt
&gtz listy programów:
&gthttp://www.4programmers.net/delphi/faq/faq2.html#67

Fajnie, ale w WinXP nie ma czegos takiego jak RegisterServiceProcess w kernel32.dll i co z tym zrobic? Moze ktos wie jak wywalic aplikacje z ixpekowej listy procesow?--sys:> logout....

0

ozyrys napisał:
a ja propnuje w project Source dodac :
&gt
&gtApplication.ShowMeinForm := false; //przed application.run
&gt
&gtnp.
&gt
&gtprogram Project1;
&gt
&gtuses
&gt Forms,
&gt Unit1 in 'Unit1.pas' {Form1};
&gt
&gt{$R *.res}
&gt
&gtbegin
&gt Application.Initialize;
&gt Application.CreateForm(TForm1, Form1);
&gt Application.Run;
&gtend.
&gt
&gt

Hej Ozyrys, chyba cos Ci sie pomieszalo z tym przykladem bo jakos nie widze w nim tej linijki kodu, ktora proponujesz ;) I czyzbys mial niemiecka werjse Delphi czy jak??--sys:> logout....

0

Och faktycznie Sheitar pisalem cholernie szybko i dalem przyklda bez tego co powinno w nim byc :D :D :D :D

To powinno byc tak :

program Project1;

uses
Forms,
Unit1 in 'Unit1.pas' {Form1};

{$R *.res}

begin
Application.Initialize;
Application.CreateForm(TForm1, Form1);
Application.ShowMainForm := false;
Application.Run;
end.

A co tu maja niemcy do rzeczy ????

--Ozyrys Pozdrawiam {hello}
Delphi 6

0

napisales:

Application.ShowMeinForm := false; //przed application.run

hehe i dlatego niemcy :)---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

no ale co z tym ukrywaniem ten motyw z registerservice czy cos to pod win2k tez nie dziala--pozdrowienia

0

LKS napisał:
napisales:
&gt&gtApplication.ShowMeinForm := false; //przed application.run
&gt
&gthehe i dlatego niemcy :)

:D :D tak to juz jest jak sie czlowiek spieszy... :D --Ozyrys Pozdrawiam {hello}
Delphi 6

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1