Pomocy again!!!

0

Przepraszam bardzo, ale czemu moj post zostal usuniety co?
Powtarzam pytanie, ktorego rozwiazanie chcial bym widziec
w ASM'ie: K * * * A jak zaladowac program z dyskietki
do pamieci i oczywiscie go wykonac, bez uzycia przerwan dosowych.
Robie system operacyjny, ale na razie same jaderko na dyskietce.

0

teraz k***a to ci chyba nikt z forum nie pomoze !!!

--
Ozyrys Pozdrawiam {hello}
Delphi 6

0

wcale sobie nie przypominam zebym usuwal twoj post ale jak tak to sorry
i jeszcze jedno do ciebie IRQ_X :
CO TY SOBIE BURAKU JEDEN MYSLISZ ZE JAK ZACZNIESZ RZUCAC WULGARYZMY TO CI TO COS POMOZE ???????
TROCHE KULTURY
I DZIEKI ZA TE 15 POSTOW :[[ :[[ :[[ :[[ :[[
MAM NADZIEJE ZE NIE DOSTANIESZ ZADNEJ ODPOWIEDZI :P
---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

Ludzie naprawde nikt nie wie jak to zrobic?
Ten pie***lony Delfi przycmiewa wam umysly. Uczcie sie ASM.

Eee to powiedzcie mi jak to zrobic w delfi bez dosowych przerwan?
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

0

przestan z tymi wulgaryzmami !!!!!!!!!!!

ps. i nie krytykuj innych jezykow/srodowisk programowania
czy ja ci gdzies napisalem ze ASM jest do d....
nigdzie ci tak nie napisalem !!!!!
wiec i ty nie pisze ze Delphi jest pierd***ne :[[ :[[ :[[ :[[ ---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

LKS napisał:
przestan z tymi wulgaryzmami !!!!!!!!!!!

LKS jego po prostu jara to ze moze naprzeklinac innym i zadowolic swoje wybujale ego ze on jest programista i pisze w ASM'ie a nie w jakims tam delphi...
po prostu dziecko ktore nauczylo sie zaduzo brzydkich slow !--Ozyrys Pozdrawiam {hello}
Delphi 6

0

Ludzie ja chce wam uswiadomic, ze w takich sprawach z delfi ani rusz.

Ozyrysie zachowujesz sie jak bys tu byl hmmmm... "Wielkim Bratem".
Uspokuj sie, bo kiedys ktos da ci klapsa.

0

IRQ_X napisal:

Ludzie ja chce wam uswiadomic, ze w takich sprawach z delfi ani rusz.

zdaje sobie z tego sprawe tak jak i wiekszosc osob na tym forum :)
i wcale nie musisz nikogo uswiadamiac a na pewno nie w taki sposob.

ps. widzisz teraz napisales posta bardzo kulturalnego a nie takiego jak wtedy hehe :)---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

IRQ_X napisał:

&gtOzyrysie zachowujesz sie jak bys tu byl hmmmm... "Wielkim Bratem".
&gtUspokuj sie, bo kiedys ktos da ci klapsa.

Hm ja po prostu ocenilem cie (moze niepotrzebnie) na podstawie twoich postów , niewiem jakim jestes czolowiekiem ale niezachowales sie z byt milo , co mnie troszke zdenerwowalo...

à propos delphi i ASM'a chyba naprawde wiekszosc wie ze delphi nie da sie zrobic takich zeczy..ale na poczatek (jak na moj gust) jest dobry start...potem mozna sie przesiasc na C++ , Jave, ASM'a...co cokolwiek

PS. Niezachowuje sie jak wielki brat po prostu zbyt entuzjastycznie napisalem co pomyslalem ;) --Ozyrys Pozdrawiam {hello}
Delphi 6

0

IRQ_X napisał:
&gtLudzie ja chce wam uswiadomic, ze w takich sprawach z delfi ani rusz.

A czy widziels zeby tu ktos usilowal napisac system operacyjny w Delphi?? Kazdy wybiera srodowisko programowania zalezne od tego co chce programowac. Czy myslisz ze wszyscy chca napisac OSa i ze musisz ich koniecznie namowic do tego zeby robili to w ASM?? A moze ludzie na tym forum chca tworzyc po prostu "zwykle aplikacje" w przyjaznym srodowisku IDE, dla istniejacego juz OSa i dlatego wybrali DELPHI??
--sys:> logout....

0

Mnie to tacy goście wkurzają, że hej... Wejdzie taki, chce się popisać, jak to niesamowicie potrafi programować, myśli od razu, że z podziwem będziemy patrzeć na jego chackerskie popisy, że nie daj Boże... Jeszcze poklnie trochę dla własnej satysfakcji... (i co, stanął ci? :-))
Takich to trzeba od razu usuwać z forum...--Pozdrawiam {hello}

0

ProgMan napisał:
&gtTakich to trzeba od razu usuwać z forum...

yyyy.... a jak ?? :-)
--Ozyrys Pozdrawiam {hello}
Delphi 6

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1