Jeszcze jeden bledzik w forum

0

Adminie, przed chwila zauwazylem link do whoisonline. Z nieposkromionej ciekawosci zaraz wen kliknalem. Oto wynik:

Użytkownik Strona WWW Dołšczył Posty Numer Gadu-Gadu
pq 05.03.02 11:08 71 wole ICQ...
pq 05.03.02 11:08 71 wole ICQ...
pq 05.03.02 11:08 71 wole ICQ...
pq 05.03.02 11:08 71 wole ICQ...
pq 05.03.02 11:08 71 wole ICQ...
pq 05.03.02 11:08 71 wole ICQ...

Bylem sam, jeno w szesciu osobach!!
Wiec chyba trzeba cos poprawic... Hint: Czesto uzywam refresh - moze tu tkwi przyczyna? Albo w blokowaniu cookies, o ktorym juz dyskutwalismy?--Pawel

Delphi6

0

fajny blad :)))
u mnie pokazuje:

Użytkownik Strona WWW Dołšczył Posty Numer Gadu-Gadu
LKS 06.03.02 22:00 4
LKS 06.03.02 22:00 4
LKS 06.03.02 22:00 4

:)

-=[ Delphi 3, 6 ]=-
-=-==[ LKS ]==-=-

0

Czy prawdom jest, ze zaden uzytkownik nie moze miec wiecej postow niz administrator? Niby na forum som, ale w liczbie postow jest tyle co Administrator. Przykald zaczerpniety od pq. Chyba ze pishe on dokladnie tyle co admin, a ja mam lagi i jak pishe posta to liczbe zmienia mi dopiero po godzinie lub dluzej. :)--Delphi 4

Skysh The God, Your Slave

0

Skysh - nieprawda. Przed chwila PQ - Adam Boduch 73:72.

Użytkownik Strona http://www.4programmers.netdu-Gadu
pq 05.03.02 11:08 73 wole ICQ...
Adam Boduch http://www.4programmers.net 18.02.02 17:35 72 1098230

Ale wkrotce sie zmienie: wyjezdzam na tydzien... i raczej bede odpoczywal od klawiatury.

Pozdrowienia
--Pawel

Delphi6

0

Dopra, to bylo tylko przypushczenie... :) Ale spox. Shkoda ze wyjezdzash, ale jak wroocish to bedzie ten komponent z dedykacjom dla ciebie. Narka @LL sfirs--Delphi 4

Skysh The God, Your Slave

0

Dzieki z gory. A Hinta zrobiles jak chciales?--Pawel

Delphi6

0

Tak, masz racje - dzieki. Juz poprawilem.--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

0

A ja mam taka propozycja dla admina:
niech tematy beda ustawiene nie wedlug daty zalozenia, a daty ostatniego postu w ten sposob popularne tematy zawsze beda na wierzchu--Delphi 5 (paskal is good too)

0

Kliknij na "data modyfikacji" i bedzie jak chcesz--Pawel

Delphi6

0

taki tepy nie jestem, chodzi mi o to aby takie bylo domyslne ustawienie tematow--Delphi 5 (paskal is good too)

0

Sorry za posadzenie o tepote. Ale w czym rzecz: Mozesz sobie zrobic Favorita do strony posortowanej i wchodzic przez niego, nieprawdaz?--Pawel

Delphi6

0

pq w dniu 15.3.2002 16:42 napisal:
Sorry za posadzenie o tepote. Ale w czym rzecz: Mozesz sobie zrobic Favorita do strony posortowanej i wchodzic przez niego, nieprawdaz?
&gt
&gt--
&gtPawel
&gt
&gtDelphi6

tak robie tylko jesli wejde na jakis temat i napisze posta to wracam na strone glowna i znow tematy sa posortowane w/g daty utworzenia tematu--Delphi 5 (paskal is good too)

0

&gttak robie tylko jesli wejde na jakis temat i napisze posta to wracam na strone glowna i znow tematy sa posortowane w/g daty utworzenia tematu
&gt

Byc moze juz niedlugo zrobie taka opcje. Tzn, zalogowany uzytkownik sam bedzie wybieral jakie ma byc jego domyslne sortowanie.--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

0

Ja mam inną propozycję:
Jak ktoś odpowie na mój post &gt dostaję mail'a na temat 'Kto? odpowiedzia? na Tw?j post...';

Możnaby w temacie tego meila umieścić chociaż temat postu...

np 'Ktoś odpowiedział na post: &lttemat postu&gt'

Ja nie jestem "always on line" a jak ktoś przyśle mi e-maila dostaję SMS z tematem - od razu wiedziałbym o co chodzi...

0

&gttak robie tylko jesli wejde na jakis temat i napisze posta to wracam na strone glowna i znow tematy sa posortowane w/g daty utworzenia tematu

Update: juz mozna ustawic domyslne sortowanie w swoim profilu.--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

0

Adam Boduch w dniu 15.3.2002 20:18 napisal:
&gttak robie tylko jesli wejde na jakis temat i napisze posta to wracam na strone glowna i znow tematy sa posortowane w/g daty utworzenia tematu
&gt--
&gt
&gtUpdate: juz mozna ustawic domyslne sortowanie w swoim profilu.
&gt
&gt--
&gtPozdrawiam!
&gt Adam Boduch &[email protected]&gt
&gt www.4programmers.net

Dzieki --Delphi 5 (paskal is good too)

0

Sebo w dniu 15.3.2002 19:31 napisal:
Ja mam inną propozycję:
&gtJak ktoś odpowie na mój post &gt dostaję mail'a na temat 'Kto? odpowiedzia? na Tw?j post...';
&gt
&gtMożnaby w temacie tego meila umieścić chociaż temat postu...
&gt
&gtnp 'Ktoś odpowiedział na post: &lttemat postu&gt'
&gt
&gtJa nie jestem "always on line" a jak ktoś przyśle mi e-maila dostaję SMS z tematem - od razu wiedziałbym o co chodzi...

A nie jest tak? Ja dostaje np.:

      03.15.2002 20:58 -ql-GORTH odpowiedzial na Twoj post w serwisie www.4programmers.net
     Tytul postu: RE: Drobne zmiany
     Oto link do forum: www.4programmers.net/forum/--Pozdrawiam!

Adam Boduch
www.4programmers.net

0

Tak jest!
Tylko temat postu jest w ciele wiadomości, a mógłby być w temacie(!).
(ja dostaję sms'a z samym tematem i nie wiem czy mam przerywać pracę nad AI w warcabach i szybko łączyć się z netem bo "Kto? odpowiedzia? na Tw?j post..."(&lt&lttemat wiadomości które otrzymuję) i znalazł rozwiązanie na problem, którego nie mogę rozwiązać, czy w tej chwili nie jest to najbardziej potrzebne)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1