PYTANIE DO WSZYSTKICH (O ADMINIE)

0

To pytanie jest dosc dziwne, kierowane przede wszystkim do administratora (Adama B.)... Adam... Czy ty odnosisz jakies korzysci z prowadzenia tej strony?
W stworzenie takiej stronki (a jest ona zaj******) wlozyles kupe czasu... i pieniedzy, przeciez zalozenie stronki z domena .net chyba kosztuje nie? Ok 100 zł slyszalem...
Czy ty w ogole cos zyskujesz, oprocz naturalnie satysfakcji oraz pochwal???--Wirek
e-mail : [email protected];
[email protected].

0

Wirek napisał:
To pytanie jest dosc dziwne, kierowane przede wszystkim do administratora (Adama B.)... Adam... Czy ty odnosisz jakies korzysci z prowadzenia tej strony?
&gtW stworzenie takiej stronki (a jest ona zaj******) wlozyles kupe czasu... i pieniedzy, przeciez zalozenie stronki z domena .net chyba kosztuje nie? Ok 100 zł slyszalem...
&gtCzy ty w ogole cos zyskujesz, oprocz naturalnie satysfakcji oraz pochwal???
&gt
&gt--
&gtWirek
&gte-mail : [email protected];
&[email protected].
Cos czuje ze Adam zadko tu zaglada wiec wyslij mu to meilem a potem mi wyslij kopie na [email protected] ! {browar} --Pozdrowienia od SzPiEgA

0

Rzeczywiscie tez zauwaylem ze Adam malo tu zaglada, prawie wszystko robi LKS bo IMP'a cos ostatnio tez nie ma na forum... Sprobij pogadac z Adamem przez GG 1098230--Delphi 6, Pascal

----====Pozdrawiam @LL====----
------====== RFL ======------
--==[ [email protected] ]==--

0

szpiegu napisał:

Cos czuje ze Adam zadko tu zaglada wiec wyslij mu to meilem a potem mi wyslij kopie na [email protected] ! {browar}

--

Nie... zagladam tu codziennie, tyle, ze zadko sie udzielam. Co do pytania to nie zyskuje na tym nic (oprocz satysfakcji), ale zadnych pieniedzy nie wydalem na stworzenie tego serwisu.--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

0

Ma się swoje wtyki, nie? ;) --You may say I am dreamer...

0

Adam Boduch napisał:
szpiegu napisał:
&gt&gtCos czuje ze Adam zadko tu zaglada wiec wyslij mu to meilem a potem mi wyslij kopie na [email protected] ! {browar}
&gt&gt
&gt&gt--
&gt
&gtNie... zagladam tu codziennie, tyle, ze zadko sie udzielam. Co do pytania to nie zyskuje na tym nic (oprocz satysfakcji), ale zadnych pieniedzy nie wydalem na stworzenie tego serwisu.
&gt
&gt--
&gtPozdrawiam!
&gt Adam Boduch &[email protected]&gt
&gt www.4programmers.net

He HE Adminie!!!
Znamy sie juz rok... tzn. ja Cie znam ty pewnie mnie nie kojarzysz, ale bylem z Toba (pisalem maile i zrobla) od poczatku istnienia tej stronki. To moze moglbys mi zalozyc tez jakas stronke na fajowej domenie co??? :-)--Wirek
e-mail : [email protected];
[email protected].

0

Pan Adam tu reklamuje swoje książki...

0

Stronka ciekawa, admin fajny. Ale mnie stronka w domenie .net też by się zdała ;). A co do książek - kto z Was, jeśli napisałby książkę (kiedyś), nie reklamowałby jej na swojej stronie, he?

0

Przecież żartuję ;]
Tyle dobrego zrobił i reklama to nie są żadne wyskokujące okienka ;]

0

Ale co się tak komercji niektórzy czepiają - czy już nie wolno ze strony czerpać zysków kurde?

0

Ale co się tak komercji niektórzy czepiają - czy już nie wolno ze strony czerpać zysków kurde?

A kto tu się czepia komercji? Ktoś był tylko ciekawy, czy Adam ma ze strony jakieś korzyści :)

0

Nie chodziło tutaj o post rozpoczynający ten wątek, którego autorem jest Wirek, ale o słowa werw0e:

Pan Adam tu reklamuje swoje książki...

ps. Dla tych co niezauważyli: ten wątek rozpoczęto 05.06.2002r, więc troszkę dawno ;)

0

Czy czerpie jakieś zyski?
Tak reklamuje ksiązki o to chodziło ;]

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1