Nicki bez glow

0

Adminie, dolaczam sie do prosby wielu: zrob cos zeby pierwsze litery nickow nie znikaly, jak to sie im czasem zdarza!--Pawel

Delphi6

0

popieram taka inicjatywe--Delphi 5 (paskal is good too)

0

kysh sie niektorym zle kojarzy.... :)--Delphi 4

Skysh The God, Your Slave

0

pq w dniu 14.3.2002 10:33 napisal:
Adminie, dolaczam sie do prosby wielu: zrob cos zeby pierwsze litery nickow nie znikaly, jak to sie im czasem zdarza!
&gt
&gt--

Przyznam sie, ze nie wiem o co chodzi :) Naprawde, nie wiem jaka jest tego przyczyna, gdyz raz jest dobrze, a raz nie i nie wiem jaka jest tego zaleznosc...--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

0

A ja mam pomysł co może to rozwiązać - dodać przed ksywką jedną spacje.
Będzie znikać spacja a nie litera :)

Tylko to musi zrobić Admin bo patrzyłem w opcjach i nie idzie zmienić loginu.--Delphi 6
Pozdrowienia,
Imperior

0

ylo w dniu 14.3.2002 14:23 napisal:
popieram taka inicjatywe
&gt
&gt--
&gtDelphi 5 (paskal is good too)

nie chce byc ylo :((((((((((((((((((--Delphi 5 (paskal is good too)

0

Spacja dopra rzecz, ale to nie rozwionzuje problemu. Mowil mi jeden gosc, ale nie wiem czy wierzyc, ze zjadlo mu dwie literki. I cio wy na to?
--Delphi 4

Skysh The God, Your Slave

0

ja tylko się spotkałem z obcięciem pierwszej litery --Delphi 6
Pozdrowienia,
Imperior

0

Skysh w dniu 15.3.2002 9:0 napisal:
Spacja dopra rzecz, ale to nie rozwionzuje problemu. Mowil mi jeden gosc, ale nie wiem czy wierzyc, ze zjadlo mu dwie literki. I cio wy na to?
&gt
&gt
&gt--
&gtDelphi 4
&gt
&gtSkysh The God, Your Slave

Moglbys powiedziec kto to tak mowil? Zaden sposob sprawdzic jego posty i zobaczyc czy tak bylo. A moze ten gosc istnieje tylko w twojej wyobrazni :))))))))))))))))))))))))))))))))--Delphi 5 (paskal is good too)

0

Hej, wlasnie przegladalem stare posty i w kilku miejscach zjadlo mi 2 literki z nicka. Przyklad: post Propozycja dla Adminka. Zwazywszy, ze mam 2-literowy nick (pq, na wypadek gdyby tu tez go zjadlo), bardzo prosze Admina o interwencje!!!

Pozdrawiam--Pawel

Delphi6

0

pq w dniu 29.3.2002 21:56 napisal:
Hej, wlasnie przegladalem stare posty i w kilku miejscach zjadlo mi 2 literki z nicka. Przyklad: post Propozycja dla Adminka. Zwazywszy, ze mam 2-literowy nick (pq, na wypadek gdyby tu tez go zjadlo), bardzo prosze Admina o interwencje!!!
&gt
&gtPozdrawiam
&gt
&gt--
&gtPawel
&gt
&gtDelphi6

Rzeczywiscie, racja zjada i dwie literki, przykladu nie trzeba az tak daleko szukac - wystarczy spojrzec na jeden z pierwszych postow w tym temacie jego autorem jest "lo" i to jest jedynie pol mojego nicka--Delphi 5 (paskal is good too)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1